Voor jong en oud

Iedereen die meer wil weten over slim, veilig en comfortabel wonen kan aanschuiven bij de Expeditie-SlimThuis. Of u nu 40 bent of 70plus, werkt of met pensioen bent

We organiseren verschillende Expedities

  • Expeditie-SlimThuisbijeenkomst met SlimoTheek
  • Expeditie-SlimThuis workshops
  • SlimThuisfitgesprek bij u thuis
  • Expeditie-SlimThuis lunch of high tea (met SlimoTheek)
  • Expeditie-SlimThuis workshops

Bent u op zoek naar manieren om uw leven of dan van anderen prettig, comfortabel, veilig en vooral ook makkelijk in te richten? Wist u dat er steeds meer technologische hulpmiddelen zijn die daarvoor een oplossing geven? Tijdens een Expeditie-SlimThuisbijeenkomst bij u in de buurt of wijk vertellen we wat slimme techniek is en wat het voor úw dagelijks leven kan betekenen.

 

Voor:

 

Werkt u in de zorg of welzijn en wilt u als professional uw cliënten ondersteunen en adviseren bij het gebruik van technologische hulpmiddelen, apparaten en andere toepassingen? Voor u organiseren we Expeditie-SlimThuis workshops en lezingen

 

alarmering voor thuiswonende seniorenSlimThuisFit advies

Kiezen voor een SlimThuisFitgesprek kan ook, dan bespreken en bekijken we met elkaar hoe u of uw ouders, zo comfortabel, veilig en prettig mogelijk kunnen blijven wonen? Ook gelet op later. Lees meer of bel of mail ons voor een afspraak.

“De expeditie is er voor iedereen die wil weten hoe slimme hulpmiddelen helpen de zelfstandigheid en zelfredzaamheid te handhaven.”

 

Leveranciers

Leveranciers, ontwikkelaars en fabrikanten van slimme producten voor wonen, zorg en welzijn kunnen hun producten in de SlimoTheek van Expeditie-SlimThuis mee laten reizen. De SlimoTheek biedt u een podium, promotie en salesmogelijkheden. Meer hierover of neem direct  contact met ons op of bel 06 2222 32 02.