Bent u ontwikkelaar, fabrikant of leverancier van een slimme product voor huis-tuin-keuken en zorg? Wij laten uw product graag meereizen in de SlimoTheek.
  • SlimoTheek om slim te wonenuw product, uw slimme oplossing, de woonsituatie van thuiswonende ouderen kan veraangenamen. Hun situatie veiliger maakt en comfortabeler;
  • uw product kan bijdragen aan een gezondere leefstijl of als vinger aan de pols;
  • senioren met behulp van slimme oplossingen prettig en veilig leven én hun mantelzorgers, thuiszorgmedewerkers, wijkverpleegkundigen of andere profs worden ontzorgd.

SlimoTheek

De SlimoTheek met uw producten reist met GeneratieThuis en MijnHuisopMaatbijeenkomsten mee. Zo kunnen bezoekers ze ter plekke zelf bekijken en uitproberen.  Als ze willen kunnen ze het ook thuis uitproberen. Wij vinden namelijk dat mensen zelf moeten bepalen of iets bij hen past. En dat ze moeten kunnen vergelijken zodat ze een weldoordachte keuze kunnen maken.

Reist uw product mee met de SlimoTheek dan pronkt het ook direct in de digitale SlimoTheek. En het lift mee op onze social mediamarketing. Voor u als ontwikkelaar, fabrikant, leverancier een prima gelegenheid om met toekomstige klanten in contact te komen. Een mooie promotie toch?!

De Expeditie-SlimThuis is een verregaande samenwerking aangegaan met GeneratieThuis en MijnHuisopMaat. Een logisch samengaan ook; de doelen en werkzaamheden van Expeditie-SlimThuis, GeneratieThuis en MijnHuisopMaat overlappen voor een deel en vullen elkaar ook zeker aan. Door samen te gaan kunnen we ouderen sterker en slagvaardiger praktisch ondersteunen bij het zelfstandig wonen en eigen regie blijven voeren.

Generatie Thuis zoekt vooral naar de verbinding tussen ouderen, de woon-, zorg- en welzijnspartijen, de lokale overheid én lokale ondernemers. MijnHuisOpMaat biedt onder andere informatie over en inspiratie voor prettig ouder worden en wonen, tips over woningverbeteringen, handige producten, regelgeving, geldzaken. Daarnaast biedt MijnHuisOpMaat de Huistest en een Zoekmachine waarin men een installateur, aannemer, bouwmarkt of andere lokale ondernemer kan vinden die de woningaanpassingen uitvoeren ofwel daar producten voor leveren.

Concreet komt het samengaan erop neer dat de Expeditie-SlimThuis onderdeel wordt van  – en daarmee opgaat in – GeneratieThuis en MijnHuisOpMaat. De SlimoTheek blijft wél als zodanig bestaan en reist voortaan onder dezelfde condities en afspraken die met u gemaakt zijn met de GeneratieThuis voorlichting- en informatiebijeenkomsten mee. Per 28 juni a.s. worden ook alle SlimoTheekproducten fysiek overgebracht naar het magazijn van GeneratieThuis van waaruit ze mee op reis gaan en onder de aandacht worden gebracht van aspirant gebruikers. GeneratieThuis beheert vanaf die datum de SlimoTheek. Mocht u onverhoopt uw producten niet meer door de SlimoTheek van GeneratieThuis en MijnHuisopMaat vertegenwoordigt zien, dan vernemen we dat graag van u. Een en ander betekent ook dat de website van de SlimoTheek dit jaar door GeneratieThuis /Mijn HuisopMaat wordt overgezet naar hun website http://www.generatiethuis.nlen/of https://www.mijnhuisopmaat.nl De website van Expeditie-SlimThuis zal na een overgangsperiode in het najaar uit de lucht gaan.

Ook gaan we de mogelijkheden bekijken om de SlimoTheek om te vormen tot een echte fysieke uitleenservice van slimme Thuistechnologie en eHealth producten. In het najaar hoort u hier zeker meer over.Josephine Dries en Mieke Koot zijn de oprichters en kartrekkers van GeneratieThuis en MijnHuisOpMaat. Zij zijn en blijven de projectleiders. Marianne Schenderling zal voor GeneratieThuis en MijnHuisOpMaat op freelancebasis werkzaamheden gaan verrichten.

 

Contact

Ook uw eHealth- of Domoticaproduct mee laten reizen met de SlimoTheek? Uw slimme oplossing die het zelfstandig, veilig, prettig en comfortabel thuis wonen vergemakkelijkt naar de gebruikers zelf toe brengen? Neem contact met ons op voor meer informatie en de voorwaarden

BewarenBewaren