Maakt u zich ook wel eens zorgen hoe u uw huis kunt blijven bestieren? Samen bekijken we hoe uw huis slimmer ingericht kan worden.

Denkt u wel eens hoe makkelijk het zou zijn als het licht vanzelf aan of uit gaat als u in de donkere gang loopt? Dat u de gordijnen op afstand kunt openen  of dat ze vanzelf dicht gaan? Dat u vanuit de kamer op een schermpje kunt zien wie er voor de deur staat. En dat u die deur dan opent?

Stelt u zich voor  alarmering voor thuiswonende seniorenhoe fijn zou het zijn als u nooit meer bang hoeft te zijn dat de pan droogkookt of  voor een keukenbrandje. De slimme rookmelder en slimme knoppen op het gasfornuis waarschuwen namelijk op tijd.  Ook bij beginnende rook. Dat u zich  in en rond huis veilig voelt door  inbraak- en persoonsalarmering.

SlimThuisFit

Dit en veel meer bespreken we tijdens het informatief  SlimThuisFitbezoek bij u thuis of bij de buren. Samen bedenken we hoe u  comfortabel, veilig en gezond kunt  wonen.  Samen bekijken we ruimte voor ruimte en kamer voor kamer wat er aangepast kan worden. Hoe u uw huis kunt inrichten op úw toekomst met

Monica in hUis

  • automatische verlichting
  • sensoren die ‘merken’  dat u gevallen bent of een tijd lang niet bewogen heeft
  • een slim, want bezoekers-herkennend, deurslot
  • een videocom waarmee u op uw telefoon of tablet ziet wie er voor de deur staat;
  • allerlei mogelijkheden  die het leven en wonen nu of straks prettig houden.

En….natuurlijk kijken we ook hoe u goed en veilig de deur uit kunt.

Tijdens het SlimThuisFitgesprek nemen we de mini-SlimoTheek met diverse oplossingen, apparaten, mogelijkheden mee. Zo kunt u die direct zelf bekijken en uitproberen. Nodig gerust ook uw kinderen, buren, vrienden of mantelzorger of zorgverlener uit bij het gesprek.

Adviesrapport

U ontvang na het gesprek een schriftelijk advies van ons met alle besproken punten, de mogelijke oplossingen en waar die te verkrijgen zijn. Als u dat wilt komt onze Domotica-installateur alles bij u thuis installeren.

Kosten

We houden graag rekening met ieders portemonnee en spreken daarom een persoonlijke prijs met u af. Bel of mail ons vrijblijvend voor een afspraak. Download hier de flyer-expeditie-en-slimotheek om alles nog eens rustig na te lezen.